Introducere

Website-ul www.olimpiaresidence.ro, denumit in continuare „Site”, este detinut si operat de catre S.C. Universal Design Construct S.R.L., cu sediul social in Satu Mare, Str. Aurel Vlaicu, Nr. 76 A, inmatriculata la Registrul Comertului sub J30/310/2003, CUI RO15365641, denumita in continuare „Olimpia Residence” sau „noi’. 

Prezenta Politica de confidentialitate explica modul in care Universal Design Construct colecteaza, utilizeaza si gestioneaza informatiile dumneavoastra cu caracter personal. Ne angajam sa va respectam si protejam confidentialitatea. Prin folosirea Siteului, declarati in mod expres ca ne permiteti sa va folosim datele personale asa cum este descris in acest material. In caz contrar, va rugam sa nu folositi Siteul.

Va rugam sa cititi prezenta Politica cu atentie ca sa intelegeti de ce si cum colectam datele dumneavoastra si cum vor fi acestea utilizate, dar si care sunt optiunile dumneavoastra cu privire la colectarea, utilizarea si divulgarea anumitor informatii si drepturile dumneavoastra in acest context.

Ce inseamna Date Personale?

Prin Date Personale intelegem orice fel de date despre o persoana care pot duce, direct sau indirect, la identificarea persoanei respective. Sunt incluse aici Numele, orice Numar de Identificare, orice informatii despre Localizare si orice alt identificator online precum dispozitivul folosit pentru accesarea internetului, adresa IP sau informatiile obtinute prin cookie-uri.

In contextul colectarii si utilizarii datelor dumneavoastra am luat toate masurile tehnice pentru ca dumneavoastra sa ne puteti oferi acordul in deplina cunostinta de cauza.

Solicita Raport GDPR sau Stergerea Datelor

Folosirea cookie-urilor

Pe acest site folosim cookie-uri. Pentru mai multe informatii despre cookie-uri, va rugam sa accessati pagina dedicata.

De asemenea, cu un click pe linkul de mai jos va puteti revizui acordul oferit pe acest site pentru acceptarea cookie-urilor.

Colectarea Datelor Personale

Colectam informatiile dumneavoastra cu caracter personal atunci cand acestea sunt relevante pentru nevoile dumneavoastra de consumator sau afacerea noastra. Primim si pastram urmatoarele informatii despre dumneavoastra:

Informatii pe care ni le puneti in mod expres la dispozitie

Primim o parte sau toate aceste informatii in mod expres de la dumneavoastra in momentul in care efectuati o rezervare prin intermediul Siteului, ne contactati telefonic sau prin intermediul formularului de contact, sau va abonati la newsletter-ul nostru:

  • Nume si prenume
  • Adresa
  • Email
  • Numar de telefon
  • Informatii bancare
  • Functia profesionala
  • Denumirea si datele juridice ale companiei

Informatii colectate automat prin intermediul cookie-urilor 

Prin intermediul cookie-urilor pe care noi si partenerii nostri le folosim pe Site (prin servere de continut, servere de publicitate, agenti de analiza a Siteului etc.), putem avea acces la informatii anonime care au legatura cu dumneavoastra. Colectam aceste informatii intr-o maniera care nu permite identificarea dumneavoastra personala. 

De ce colectam aceste informatii? 

Doar in urma acordului dumneavoastra, va folosim datele in mai multe feluri, in functie de natura lor. Mai jos am detaliat scopurile in care folosim datele dumneavoastra personale: 

  • Pentru evidenta corespondentei cu dumneavoastra;
  • Pentru a va informa despre starea rezervarii dumneavoastra;
  • Pentru a emite facturile aferente rezervarii dumneavoastra si a procesa platile;
  • Pentru a va informa prin e-mail privind anumite oferte promotionale sau reduceri speciale;
  • Pentru a va oferi informatii despre serviciile oferite de noi;
  • Pentru reclame online si publicitate targetata comportamental – ca sa va trimitem reclame si anunturi personalizate cu serviciile si ofertele relevante pentru dumneavoastra;
  • Pentru a urmari traficul anonimizat, nivelul de activitate si modurile de folosire a Siteului;
  • Pentru a imbunatati campaniile noastre de marketing si eforturile de promovare;
  • Pentru a preveni sau detecta fraudele sau abuzurile pe Site;
  • Pentru a imbunatati functionarea Siteului si administrarea sistemului;
  • Pentru a va imbunatati experienta ca vizitator al Siteului. 

 Protectia Datelor Personale

Siguranta datelor dumneavoastra este o prioritate pentru noi. Toate informatiile dumneavoastra cu caracter personal sunt tratate in mod confidential si protejate corespunzator. 

Luam toate masurile interne adecvate, tehnice si de securitate, impotriva accesului neautorizat, distrugerii sau pierderii accidentale a datelor. Atunci cand va introduceti datele prin intermediul contului de utilizator, criptam informatia cu tehnologia Secure Socket Layer (“SSL”).

Stocam datele dumneavostră pe servere securizate, in spatele unui firewall. Furnizorul platformei si a bazei de date ce deserveste Siteul, precum si furnizorul serviciilor de hosting, isi asuma obligatii specifice privind securitatea datelor stocate pe serverele pe care le opereaza. 

Va rugam sa retineti ca Universal Design Construct nu va fi responsabila in cazul accesului neautorizat, a distrugerii sau pierderii datelor dintr-o cauza ce nu tine de noi si nici pentru actiunile unor terti ce v-ar putea folosi datele in mod neautorizat sau ilegal.

Datele privind cardul bancar

Detaliile de plata online, precum numerele cardurilor de debit sau credit) sunt furnizate direct catre partenerul nostru bancar, Stripe. Universal Design Construct nu are acces la si nu stocheaza aceste informatii, ele fiind prelucrate de Stripe. 

In baza contractului incheiat de noi cu Stripe, am primit toate asigurarile necesare privind siguranta si protectia datelor. Universal Design Construct nu va fi responsabila daca Stripe nu respecta, din orice motiv, antenumitul contract. Aici puteti citi politica de confidentialitate Stripe.

Cat timp pastram datele cu caracter personal?

Universal Design Construct nu va pastra datele dumneavoastra cu caracter personal pentru o perioada mai lunga decat este necesar pentru indeplinirea scopului specific de utilizare. 

Perioada maxima de stocare a datelor este de 10 ani de la incetarea contractului sau ultima interactiune cu noi. Dupa incheierea perioadei, datele cu caracter personal vor fi distruse sau sterse din sistemele noastre informatice. 

In anumite situatii expres reglementate, stocam datele pe perioada care ne este impusa de lege.

Partajarea datelor dumneavoastra

Protectia confidentialitatii dumneavoastra este importanta pentru noi, prin urmare, nu vom distribui niciodata informatiile dumneavoastra cu caracter personal in alte scopuri decat cele descrise in prezenta Politica.

Datele dumneavoastra personale pot fi dezvaluite:

  • Angajatilor, consultantilor nostri si persoanelor autorizate care au nevoie sa le cunoasca;
  • Companiilor din grupul din care fac parte Universal Design Construct, actionarii sau asociatii sai.

Universal Design Construct nu a vandut, nu vinde si nu va vinde niciodata datele dumneavoastra catre terte parti. Totusi, informatiile dumneavoastra pot fi divulgate in anumite scopuri unor terte parti, si anume Furnizorilor de Servicii cu care colaboram: 

  • Furnizorii platformei de prezentare a Sitelui;
  • Furnizorii platformei de rezervare;
  • Furnizorii serviciilor de gazduire a Siteului;
  • Furnizorii serviciilor de monitorizare si optimizare a Siteului;
  • Furnizorii serviciilor de email marketing (newsletter);
  • Furnizorii de servicii de publicitate personalizata si publicitate targetata comportamental. 

Furnizorii nostri de servicii sunt alte companii, agenti sau parteneri contractuali care asigura furnizarea serviciilor in numele nostru sau ne asista in furnizarea serviciilor. Acestia pot avea acces la informatiile dumneavoastra personale si sunt autorizati sa le foloseasca exclusiv in scopul furnizarii serviciilor.

Mesajele noastre de marketing

In cazul in care avem acordul dumneavoastra, va vom trimite prin email mesaje de marketing cu scopul de a va informa despre activitatea noastra recenta, oferte si promotii la serviciile noastre.

Dezabonare de la newsletter

Va puteti dezabona de la newsletter in orice moment, folosind una dintre metodele de mai jos:

  • Prin click pe link-ul de dezabonare din orice newsletter primit deja de la noi;
  • Prin trimiterea unui email catre noi, in care sa solicitati dezabonarea.

In oricare dintre cele doua situatii, ne vom asigura ca nu veti mai primi mesajele noastre de marketing prin email. Orice solicitare in acest sens va fi rezolvata in maximum 48h de la primire.

Drepturile dumneavoastra in contextul datelor

Drepturile dumneavoastra in contextul colectarii si prelucrarii datelor sunt urmatoarele:

  1. Dreptul de a fi informat cu privire la cum sunt colectate si folosite datele dumneavoastra: aveti dreptul sa cunoasteti scopurile prelucrarii, categoriile de date cu caracter personal pe care le detinem, partile sau categoriile de parti cu care datele dumneavoastra cu caracter personal sunt partajate, perioada de pastrare a datelor, precum si sursa datelor noastre care nu sunt colectate direct de la dumneavoastra.
  2. Dreptul de a accesa datele pe care le avem despre dumneavoastra: ne puteti intreba oricand ce date cu caracter personal despre dumneavoastra sunt folosite si sa solicitati accesul la aceste date cu caracter personal.
  3. Dreptul de a cere rectificarea datelor pe care le avem despre dumneavoastra: ne dorim ca informatiile dumneavoastra cu caracter personal sa fie intotdeauna corecte si actualizate. In acest sens, ne puteti cere oricand sa corectam sau sa eliminam informatiile considerate inexacte sau invechite.
  4. Dreptul de a solicita stergerea datelor pe care le avem despre dumneavoastra (dreptul de a fi uitat): ne puteti solicita sa oprim prelucrarea sau chiar sa stergem informatiile cu caracter personal pe care le detinem despre dumneavoastra In cazul in care informatiile dumneavoastra cu caracter personal sunt necesare pentru indeplinirea unei obligatii contractuale a Universal Design Construct fata de dumneavoastra, am putea fi incapabili sa indeplinim aceasta obligatie contractuala. De asemenea, daca informatiile dumneavoastra cu caracter personal sunt necesare pentru ca Universal Design Construct sa respecte anumite obligatii legale (de ex. legislatia fiscala), cererea dumneavoastra nu poate fi gestionata.
  5. Dreptul de a solicita oprirea trimiterii de mesaje de marketing catre dumneavoastra: aveti dreptul de a va opune in orice moment prelucrarii datelor cu caracter personal in scopuri de marketing direct.
  6. Dreptul de a solicita trimiterea datelor dumneavoastra personale catre dumneavoastra sau catre un alt operator (dreptul de portabilitate): in cazul in care prelucrarea datelor este realizata prin mijloace automate, aveti dreptul de a ne solicita sa va transmitem datele dumneavoastra sau unui alt operator, intr-un format structurat, care poate fi citit automat.
  7. Dreptul de a depune o plangere, cu referire la folosirea datelor dumneavoastra, catre organele abilitate: in cazul in care nu sunteti multumit de modul in care colectam sau folosim informatiile dumneavoastra cu caracter personal, aveti dreptul sa depuneti o plangere formala la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal accesand pagina www.dataprotection.ro.

Pentru orice intrebari in acest context, va rugam sa ne trimiteti un email accesand pagina de contact.

Unde sunt stocate datele dumneavoastra cu caracter personal?

Pastram datele cu caracter personal pe care le colectam despre dumneavoastra in medii sigure. Informatiile dumneavoastra cu caracter personal sunt protejate de accesul, divulgarea, utilizarea, modificarea sau distrugerea neautorizata de catre orice organizatie sau persoana fizica.

Datele prelucrate sunt stocate in sediile si sistemele IT ale Universal Design Construct, dar si pe serverele furnizorilor nostri de servicii de incredere.

Cum ne puteti contacta?

In cazul in care va putem oferi orice fel de informatii cu privire la serviciile noastre, sau la felul in care colectam si utilizam datele dumneavoastra personale, va rugam sa ne contactati folosind urmatoarele date de contact:


Adresa: Str. Aurel Vlaicu, Nr. 76 A, Satu Mare, judetul Satu Mare, Romania
Email: contact@olimpiaresidence.ro 
Telefon:  +4 0753 016 180

Actualizari

Ne rezervam dreptul de a face orice completari sau modificari la aceasta notificare legala. Va rugam sa vizitati aceasta pagina din cand in cand pentru a va informa asupra acestora si a noilor informatii.

Ultima actualizare: ianuarie 2024, S.C. Universal Design Construct S.R.L.

Olimpia Residence detine 23 de apartamente premium grupate in 3 locatii din Satu – Mare si Oradea.

Locatii

Newsletter

Oferte si promotii exclusive pentru abonati.

© 2023 – Olimpia Residence. Toate drepturile rezervate.

Close Popup
Privacy Settings saved!
Setari politica de confidentialitate

Cand vizitati orice site web, acesta poate stoca sau prelua informatii din browserul dvs., mai ales sub forma de cookie-uri. Controlati-va serviciile personale de cookie-uri aici.

Aceste cookie-uri sunt necesare pentru ca site-ul web sa functioneze si nu pot fi dezactivate în sistemele noastre.

Cookie-uri esentiale
Pentru a utiliza acest Site, folosim urmatoarele cookie-uri esentiale, necesare pentru buna functionare a Siteului:
  • wordpress_test_cookie
  • wordpress_logged_in_
  • wordpress_sec

Refuzati
Salveaza
Acceptati